Nejnovější recenze ze sekce Čisticí ubrousky
*****
- cenově výhodné
- účinné na úklid
- koupeno opakovaně
G&G Antibakteriální vlhčené ubrousky 80 ks
Přidáno: 24. ledna 2025
(naposledy upraveno 24. ledna 2025)
Zakoupeno v Drogerie Telnice
Krásně vyčistí a opravdu super pomocník na úklid a krásně voní
- kvalitní dezinfekční ubrousky, lze zakoupit pouze náplň
rychlé dodání, platba na fakturu, dobře zabaleno
- příjemná vůně
- efektivně čistí
- Hezky voní mi
Rychle a přesně..
- hodně vlhké
- dobře čistí
- velmi tenké, trhají se
- relativně drahé
Netrhají se, jsou dostatečně silné, pevné a vlhké a dobře čistí.
- Fungují skvěle
- Lze rozleštit, aby na brýlích nezůstávaly šmouhy
Hledal jsem nějaký prostředek proti zamlžování brýlí. Zkoušel jsem nějaký AntiFog sprej do auta a taky "Okena Optik Čistič brýlí s přísadou proti zamlžování", ale obojí nechávaly na sklech brýlí šmouhy, které se mi nedařilo rozleštit. A když už jsem ty šmouhy po dlouhém leštění odstranil, tak byl pryč i efekt proti zamlžování.
Tyto ubrousky jsou úplně něco jiného. Sice po otření tímto ubrouskem taky zůstanou šmouhy, ale ty jdou celkem snadno rozleštit čistým hadříkem a pořád zůstává efekt proti zamlžování. Navíc při rozlešťování čistým hadříkem to po skle hezky klouže. U těch jiných prostředků to spíše drhlo a nešlo to tak dobře.
Doporučuji také ZEISS AntiFog sprej. Ten má stejně dobrý účinek a vydrží určitě na více čištění, než 20 jednorázových hadříků.
Poznámka: Ony vždy budou vidět pod určitým úhlem silného světla (např. naproti slunci) nějaké šmouhy. Toho se asi nedá zbavit úplně, když je na povrchu brýlí nějaká vrstva proti zamlžování. Ale u těchto ubrousků je to úplně minimální.
- Spokojenost
- Vše O. K.
- Žádná není.
No nečistí jak ty zvlvhčené, ale furt je to dobré, na to utřít něco mokrého rozlitého z PC apod. Ale neodstraní to zaschlou špínu i když ji navhlčím.
Příjemná vůně.
Fungují dobře
- Funguje
Je tam na tom 14 nahrávek
Savo Univerzální čisticí ubrousky Levandule 4 x 30 ks
Přidáno: 29. listopadu 2024
(naposledy upraveno 29. listopadu 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Nedodáno, prý nejsou ale v nabídce byly skladem
kvalita
účinné
Používám už dlouhodobě a jsem spokojená.